Som una empresa familiar amb una trajectòria industrial de tres generacions i més de seixanta anys d'història. Estem especialitzats en l’encunyació de medalles commemoratives i insígnies. En el nostre taller treballem en metalls nobles com el coure, llautó, alpaca i també plata i or. Amb acabats d’alta qualitat. Donem als nostres clients tot el servei en disseny i producció per poder proporcionar-lis els articles que busquen en funció de les seves necessitats d’imatge i representació.

Els nostres valors són la Qualitat en el treball i els materials, i el servei acurat que donem als nostres clients. El client final són principalment institucions, ajuntaments, fires, federacions esportives, associacions empresarials, entitats culturals i empreses privades que confien en la nostra experiencia i valoren el nostre treball.

Fem també servei a agències creatives, publicitàries, d’organització d’esdeveniments, amb les que treballem conjuntament intentant donar al client final el millor producte i servei d’acord amb les seves necessitats.


A més realitzem altres productes com plaques per actes d'homenatge, entregues de premis, plaques per edificis, tant per inauguracions com de senyalització especial. També trofeus especials per Premis, trofeus esportius de tota mena de materials (acer inoxidable, llautó, fusta, vidre , metacrilat, resina), copes esportives, plaques identificatives per personal, marques, xapes impreses publicitàries, clauers, pins per penjar al móbil i d’altres articles publicitaris.

© 2022 INSÍGNIES PUJOL, S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDIGITAL