PERQUÉ UNA MEDALLA

Des de l’antiguitat la medalla ha estat un simbol de l’excelència aconseguida, tant a nivel individual com a colectiu. En l’entrega d’una medalla es fa un reconeixement al mèrit en qualsevol àmbit social, econòmic, esportiu, etc…

La medalla honora al que la rep i representa a l’entitat qui fa l’entrega. Els nobles materials i els relleus gravats simbolitzen i representen la imatge de l’entitat o institució que atorga aquesta distinció.

Altres vegades, la medalla s’utilitza com a commemoració d’un esdeveniment, una fita, una celebració esportiva,etc…inclús a nivel publicitari, una medalla és una eina de comunicació de la imatge de qui la edita. Aquesta funció també es pot reforçar 
amb tota mena d’articles com clauers, pins, xapes i d'altres articles de Merchandising que realitzem.

PERQUÉ UN TROFEU

El trofeu té la mateixa funció que la medalla però afegint el que implica en el disseny tenir un tamany superior i moltes més possiblitats en els materials emprats. A més de fer servir metalls nobles com en les medalles, és comú l’ús combinat d’altres com l’acer inoxidable, al·lumini, fusta, metacrilat, vidre, marbré, resines.


Hi ha moltes possibilitats i és aquí on un bon disseny és la clau per obtenir els resultats dessitjats. En funció de les nostres possibilitats de treball i les vostres idees podem trobar la solución a les vostres necessitats.

© 2022 INSÍGNIES PUJOL, S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDIGITAL